Dirigent

foto pianist Mark Hidding

Marco Warta volgde zijn opleiding aan het conservatorium in Enschede en is inmiddels ruim 30 jaar professioneel in de muziekbranche werkzaam. Naast optreden (solo, duo, trio), (privĂ©)muzieklessen geven (zang, piano, keyboard, accordeon, gitaar) en het schrijven van teksten, arrangeren en componeren van muziek, is hij dirigent / muzikaal leider van een aantal koren en zanggroepen en geeft hij les op meerdere basisscholen.

Hij bespeelt allerlei muziekinstrumenten, zo heeft hij naast een piano en keyboard o.a. een banjo, gitaar, lapsteelgitaar, ukelele, trombone, saxofoon, contrabas, accordeon, tinwhistle en een hammondorgel.

Voor meer over Marco zie de website van Marco Warta

Pianist

foto pianist Mark HiddingMark Hidding begon al op vierjarige leeftijd piano te spelen en heeft daarna een groot deel van zijn leven pianolessen gevolgd. Behalve piano, heeft hij ook een grote verscheidenheid aan andere instrumenten leren bespelen, zoals gitaar, (bas)ukelele, cajon, cello, mondharmonica, seaboard en tin whistle. Mark is de vaste begeleider van een aantal koren.

Voor meer over Mark zie de website van Mark Hidding

Pianist

Nadine 2Nadine Blaak is toen ze 7 jaar was begonnen met pianolessen. Op het Conservatorium studeerde ze klassiek piano. Tevens heeft ze lessen jazzpiano gevolgd en volgde ze vioollessen als bijvak. Naast klassiek piano richt Nadine zich ook op het spelen van popmuziek. Nadine heeft een eigen lespraktijk aan huis

Voor meer over Nadine zie de website van Nadine Blaak